2009-01-02

Mano šeštadienis Vilniuje

Jei kas nori patarimų, kaip pasikrauti geros energijos šeštadienio rytą, siūlau būtinai susikaupti, nepatingėti ir pagaliau nueiti pas Neringą į Tele-Bim-Bam laidelę (www.telebimbam.lt). Laidelė prasideda šeštadienį 10:00. 9:30 val. reikia būti LRT studijoj, kad visi norintieji spėtų susėsti į savo vietas, mažyliai apsiprastų su studija, visi susipažintų su šeštadienio tema, mintyse pasiruoštų keletą klausimų ar atsakymų, jei Neringa netyčiukais užkalbintų ir .... tyliai tikėtis, kad tai vis tik neįvyks. Tiesa, prieš tai būtinai paskambinkite močiutėms.. ir padarykite tai kuo anksčiau, kad jos dar spėtų perskambinti kelioms savo draugėms :). Tokiu būdu geros energijos pasikraussite ne tik jūs, bet ir jūsų artimieji! :)
Atstumas - ne kliūtis. Į laidelę yra atkeliavusių net iš Klaipėdos!! 
Jei jau atkakote į Sostinę iš tokių tolybių, visai šalia LRT studijos yra ir Forum Cinemas Vingis, kur su vaikiukas galite pažiūrėti Despero nuotykius ar Madagaskarą (www.cinema.lt).
Jei kinas jūsų nedomina, apsilankykite Raganiukės teatre, kur vyks interaktyvus spektaklis vaikiukams "Pas Kalėdų Senelį"! Renginys prasideda 12 val. Tiesa, ten vaikučiams bus dalinamos dovanėlės, kuriomis, aišku, turi pasirūpinti patys tėveliai.. Tad turėkit tai omeny, kad netraumuotumėt savo mažylių, jei šie netyčia liktų be dovanėlės.. (plačiau www.bilietai.lt)
Galiausiai, jei jūsų vaikai pakankamai dideli, kad galėtų čiuožti ant ledo, siūlome apsilankyti Vilniaus Rotušės aikštėje (www.culturelive.lt).
Jei atvykote su mažesniais vaikiukais,  pasismaginti galima Liepkalnyje, kur mažasis kalnelis jau pilnai pauoštas ir laukia savo lankytojų (www.ziemostrasa.lt)! Tik prieš tai ko gero teks į bagažinę įsimesti rogutes.
Ant kalno yra puiki kavinė, kur sušalę gali užvalgyti sriubytės, išgerti kavos. Kainos nesikandžioja, o aplinka draugiškai nusiteikusi vaikiukų atžvilgiu!
Iki sausio 6 dienos Vilniuje vis dar galima pasigrožėti eglute. Vaikams tai tikrai labai patiks.
LRT studija - Forum Cinemas Vingis - Senamiestis - Liepkalnis yra glaudžiai susiję ir toli vienas nuo kito nenutolę! Tikrai neužtruksite kamščiuose ir puikiai praleisite šeštadienį!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą