2009-01-04

Nauji metai - nauji iššūkiai

Kiekvienus metus pradedu su dideliu planu. Šie metai ne išimtis. Mano knygutė jau pilna įrašų: pradėsiu mokytis ispanų, vaiką pradėsiu leist į Yamaha mokyklėlę, surasiu jam vaikišką gitarą, vyrui nupirksiu pačią šauniausią gimtadienio dovaną, kas savaitę skambinsiu močiutei, su draugais kiekvieną sekmadienį eisiu į kina ir t.t.
Ar didieji planai veikia? Ar jums nebūna, kad šeštadienio naktį niekaip negalite užmigti, nes galva knibždėte knibžda minčių. Kartais net pabundate ir susidarote mažyti planelį, kuris su tokiu palengvėjimu jus po pusvalandžio palydi į lovą, o atsikėlus ryte visas patosas būna dingęs?
Man tai[p būna. Kad ir šis blogas. Ši graži idėja.. Šeštadienio naktį, sumigus visai šeimai pradėjau spausti vieną raidės klavišą po kito, tikėdama, kad daugybei namuose sėdinčių mamyčių galiu būti naudinga su savo entuziastingais patarimais, ką naudingo nuveikti su mažyliu ant rankų. Ir ką aš sugebėjau išspausti? Sudalyvauti Tele-Bim-Bam, nučiuožti nuo Tauro kalno, išgerti karšto šokolado Double Cafe are nueiti į Raganiukės teatrą pas Kalėdų senelį.
Taip nieko nebus. Reikia kažko daugiau...
Jei dar nieko naudingo neradote šiame bloge, nepamirškite pavadinimo, nes mintys dėliosis į lentynėles, kategorijos augs, mes prijungsime tinklaraščius, pridėsime nuorodų, papildysime galinčių ir norinčių rašyti gretas ir palėta augsime..
Svarbiausia turėti viziją, o organizacija ateis paskui. Dar labai svarbu nedelsti ir pradėti. Nuo kažko. Kad ir nuo tokio nelabai vykusio blogo :)
Na o kol kas, kol už lango balta balta kur dairais, nebijokite nušalti nosių ir būtinai išeikit su vaikučiais pasivaikščioti į kiemą! Vilniaus senamiestis nuostabus. Coffee Inn'e galima nusipirkti ŠILTUKUS (spec. pirštinytes su specialiu įdėklu kavos puodeliui, kainuoja 8,5 Lt.). Stumti vežimėlį geriant karštą karamelinę Latte kur kas smagiau nei tiesiog stumti vežimėlį. Centre daugybė išpardavimų, tiek pas mus, Happeak'e, tiek Gedimimo 9, Zaroj ar dar kur kitur. Jei nušalo nosis, būtinai užsukit sušilti.
Apžvelgiau, ką čia ryt vilniečiams siūlo įvairūs šaltiniai.. ir nieko gero. Bet antradienį būtiniausia sudalyvauti Vilniaus mokytojų namų "Lik sveika eglute" ( www.kultura.lt ). Bet apie tai jau rytoj.
O kol kas labanakt. Ryt laukia dar viena graži diena! :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą