2009-01-13

Sausio 14-oji... :)

Lygiai mėnuo liko iki vasario 14-os dienos! :) Laukiam nesulaukiam, o kol kas - gyvenam, džiaugiamės ir veikiam! :)
Šis trečiadienis Vilniuj ir ne tik turi ką pasiūlyti. Trečiadienis Vilniaus mamytėms ypatingas tuo, kad šią beveik šventą dieną vyksta Klykinas ! Šiandien klykine rodoma estu drama "Klasė". Kai vaikai šėlios, mamytės, viena akimi stebėdamos mažylį, galės pažiūrėti išties neblogą kiną. Be klykino taip pat dar rodomas Madagaskaras 2, Despero nuotykiai bei Vakaro pasakojimai!

Kauno mamytės, jei dar nebuvo, būtinai gali užsukti į Valančiaus g. 21, kur nuo sausio 12 dienos veikia gan įdomi paroda "Kataunas". Čia Kauno mamytės galės išvysti panašumus ir skirtumus tarp Kauno ir Italijos miesto Katanijos.

Kita vertus, Vilniuje, Vilniaus paveikslų galerijoje sausio 14 dieną 12 val. įvairaus amžiaus vaikams bei jaunimui vyks išskirtinis renginys "Magiškas Niko Pirosmanio pasaulis". Galerija yra Didžiojoje gatvėje. Mamytės, kurios važinėsitės su mažyliai Vilniaus senamiestyje, nepatingėkite ten užsukti! Visai šalia vis dar yra Rotušės ledas, o kas nori ramiau pabūti - Sereikiškių parkas tik už kelių minučių!

17 val. Vilniaus mokytojų namai kviečia į vegetarų klubo vakarą, kur Edmundas Kučinskas supažindins su pagrindinėmis vegetarizmo taisyklėmis ir gyvenimo būdu.

Galiausiai, vakare taip pat laukia daugybė renginių, kur mamytės galės prasiblaškyti - vienos ar su vaikeliais, tai jau priklauso nuo jūsų stiprybės, norų ir galimybių ribų :). Havanos naktinis klubas ir Lietuvos džiazo federacija kviečia į Ararat Jazz Club, kur gros Egidijus Buožis, Valerijus Ramoška, Eugenijus Kanevičius bei Darius Rudis. Bilietas kainuoja 10 Lt.
Tam pačiam klube nuo 21 valandos taip pat vyksta Milogna Argentina, kur su tikrais Argentinietiško tango mokytojais bus galima pasimokyti šio dramatiško šokio, taip pat paragauti argentinietiškų užkandžių ir vyno. Bilietas kainuoja 5 litus.
Na ką gi, daug visko vyksta Kaune ir Vilniuje, o kaip dėl Klaipėdos ir kitų miestų?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą